Hoisinmarinerte kyllinglår med bakt brokkolini og basmatiris
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Basmatiris
1 pakke
Rømmekolle
0,5 pakke
Brokkolini
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Hoisinsaus
1 beger
Kyllinglårfilet
300 g
Revet gulrot
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok risen med urter, krydder eller buljong for ekstra god smak.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered 1 pk basmatiris som anvist på pakken.
Vend 300 g kyllinglårfilet i 1 pk hoisinsaus, 1 pk sesamfrø og 1 pk chiliflakes i en skål. Lå kyllingen ligge og marinere frem til steking.
Fordel 1 pk brokkolini i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolinien i ovnen i ca 5 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek den marinerte kyllingen i 5-7 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Tilsett 1 pk revet gulrot i kjelen med risen, de siste ca 3 minuttene av koketiden.
Server med 1/2 boks rømmekolle.
Vel bekomme!