Svinekam med småpoteter og appelsin- og brokkolisalat med mangodressing

Svinekam med småpoteter og appelsin- og brokkolisalat med mangodressing

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Røkt svinekam uten ben
350 g
Brokkoli
1 stk
Appelsin
1 stk
Rødløk
1 stk
Småpoteter
300 g
Mangochutney
1 glass
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
444 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
3 g
Protein:
38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend potetene i litt olivenolje, persille, salt og pepper for ekstra god smak!

Kok potetene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Kok brokkolien i 4–5 minutter, eller til den er mør. Hell av vannet. 
Bland mangochutneyen sammen med lettrømmen og sitruskrydderet i en skål. 
Skrell appelsinen, og del den i båter. Skrell rødløken, og kutt den i tynne skiver. Bland appelsinen, brokkolien og rødløken sammen i en skål, og vend inn mangodressingen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre svinekammen med litt salt og pepper. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i noen minutter før du skjærer det i skiver.
Vel bekomme!