Svinekam med småpoteter og appelsin- og brokkolisalat med mangodressing
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Røkt svinekam uten ben
350 g
Brokkoli
1 stk
Appelsin
1 stk
Rødløk
1 stk
Småpoteter
300 g
Mangochutney
1 glass
Lettrømme
150 g
Sitruskrydder
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 444 kcal
- Fett:
- 32 g
- Karbohydrater:
- 3 g
- Protein:
- 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend potetene i litt olivenolje, persille, salt og pepper for ekstra god smak!
Kok potetene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Kok brokkolien i 4–5 minutter, eller til den er mør. Hell av vannet.
Bland mangochutneyen sammen med lettrømmen og sitruskrydderet i en skål.
Skrell appelsinen, og del den i båter. Skrell rødløken, og kutt den i tynne skiver. Bland appelsinen, brokkolien og rødløken sammen i en skål, og vend inn mangodressingen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre svinekammen med litt salt og pepper. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i noen minutter før du skjærer det i skiver.
Vel bekomme!