Pad thai med koriander, pak choy, risnudler og bønnespirer

Pad thai med koriander, pak choy, risnudler og bønnespirer

3.39 (80)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
  • vann
Risnudler
100 g
Rødløk
½ stk
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Pad thai-woksaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Chiliflak
1 pakke
Lime
¼ stk
Egg
1 stk
(Egg)
Bønnespirer
1 pakke
Vann
1 dl
Koriander
½ bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
561 kcal
Fett:
8 g
Karbohydrater:
106 g
Protein:
17 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Klipp gjerne nudlene i mindre lengder når de er ferdig kokt, slik at det blir lettere å blande alt sammen.

Tilbered nudlene som anvist på pakken, og avkjøl dem i kaldt vann. 
Skrell og finhakk rødløken. Skyll og tørk pak choyen og korianderen. Kutt pak choyen i to og finhakk korianderen. Skrell og kutt gulroten i to på langs, og deretter i tynne skiver på skrått. Del limen i båter. Knekk egget i en skål, og visp det sammen med en gaffel. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha litt olje. Stek pak choyen i omtrent 2 minutter, og legg den over på en tallerken. Tilsett deretter rødløken og gulroten, 1 dl vann og woksausen, og stek videre i 4–5 minutter. Smak til med ønsket mengde av chiliflakene, limesaft, soyasaus, salt og pepper. Vend inn egget, risnudlene og bønnespirene, og stek alt videre i 2–3 minutter.   
Topp retten med pak choyen og server resten av limebåtene ved siden av. 
Vel bekomme!