Nudelwok med svinekjøtt og grønnsaker i chop suey-saus
3.54 (87)
Under 20 min
4 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Bygg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Svinekam i skiver
600 g
Kinakål og grønne bønner
500 g
Chop suey-saus
2 pakke
Eggnudler
200 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 357 kcal
- Fett:
- 25 g
- Karbohydrater:
- 6 g
- Protein:
- 27 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du ikke soyasaus, kan du smake til grønnsakene med salt i stedet. Du kan også smake til wokken med litt finrevet ingefær.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Legg kjøttet og stekesjyen over på en tallerken, og la kjøttet hvile frem til servering.
Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek kinakålblandingen i 3–4 minutter, til grønnsakene er møre. Tilsett chop suey-sausen og stekesjyen, og smak til med soyasaus. Vend inn de ferdigkokte nudlene ved servering.
Skjær kjøttet i tynne skiver før servering, og server kjøttet til wokken.
Vel bekomme!