Minestrone med pepperoni og mozzarellagratinerte multibrød
4.1 (124)
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
- vann
Pepperonipølse
100 g
Tomatpuré
1 pakke
Gul løk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Hvite bønner
1 boks
Bladpersille
1 bunt
Vann
7 dl
Rustikke multibrød
2 stk
Revet mozzarella
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 714 kcal
- Fett:
- 29 g
- Karbohydrater:
- 70 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Osten kan også drysses over suppen ved servering.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skrell løken, hvitløken og gulroten. Skyll paprikaen og persillen. Finhakk løken og hvitløken, kutt gulroten og paprikaen i mindre biter, og grovhakk persillen. Skjær pepperonien i strimler, og sil laken av bønnene.
Varm opp en vid kjele til middels varme, og ha i litt olivenolje. Stek pepperonistrimlene i et par minutter, til de slipper fettet. Tilsett tomatpuréen, løken og hvitløken, og la det surre i et par minutter, til løken er gyllen. Ha i gulroten, paprikaen, grønnsaksbuljongen og omtrent 7 dl vann. La det hele småkoke i 15–20 minutter. Ha bønnene i suppen, og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Fordel multibrødene utover et stekebrett med bakepapir, og dryss over den revne osten. Stek brødene midt i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til osten er gyllen.
Topp suppen med persillen og litt olivenolje ved servering.
Vel bekomme!