Kyllinglårfilet i sataysaus med wokkede grønnsaker og jasminris

Kyllinglårfilet i sataysaus med wokkede grønnsaker og jasminris

3.92 (109)
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Peanøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Kyllinglårfilet
400 g
Sataysaus
200 ml
(Peanøtter)
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
560 kcal
Fett:
34 g
Karbohydrater:
22 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø litt nøtter eller kjerner over retten ved servering!

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i omtrent 2 minutter. Tilsett sataysausen i stekepannen. Ha omtrent 1 dl vann i sausflasken, rist flasken, og hell innholdet over i stekepannen. Gi det hele et oppkok.
 Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek wokmiksen i 4–5 minutter, eller til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!