Kremet tomatsuppe med lyrfilet, grønnsaker og frisk timian
3.66 (108)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Lyrfilet
375 g
Juliennemiks med gulrot og selleri
200 g
Sjalottløk
1 stk
Tomatsuppe
800 g
Timian
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 160 kcal
- Fett:
- 1 g
- Karbohydrater:
- 6 g
- Protein:
- 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Drypp litt olivenolje over suppen ved servering. Brød eller rundstykker med smør er også veldig godt til denne retten.
Skyll fisken i kaldt vann, og tørk den lett. Skjær fisken i biter.
Grovhakk timianen, og skrell og finhakk sjalottløken. Varm opp en kjele til middels varme, og tilsett litt olje. Stek sjalottløken, juliennemiksen og halvparten av timianen i 1–2 minutter. Rør om innimellom. Ha i tomatsuppen, og gi det hele et oppkok. Skru ned til lav varme, og smak til med salt og pepper. Vend inn fisketerningene, og la dem trekke i suppen i omtrent 5 minutter.
Dryss resten av timianen over suppen ved servering.
Vel bekomme!