Kremet tomatsuppe med lyrfilet, grønnsaker og frisk timian

Kremet tomatsuppe med lyrfilet, grønnsaker og frisk timian

3.66 (108)
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Lyrfilet
375 g
(Fisk)
Juliennemiks med gulrot og selleri
200 g
(Selleri)
Sjalottløk
1 stk
Tomatsuppe
800 g
(Laktose)
Timian
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
160 kcal
Fett:
1 g
Karbohydrater:
6 g
Protein:
32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Drypp litt olivenolje over suppen ved servering. Brød eller rundstykker med smør er også veldig godt til denne retten.

Skyll fisken i kaldt vann, og tørk den lett. Skjær fisken i biter.
 Grovhakk timianen, og skrell og finhakk sjalottløken. Varm opp en kjele til middels varme, og tilsett litt olje. Stek sjalottløken, juliennemiksen og halvparten av timianen i 1–2 minutter. Rør om innimellom. Ha i tomatsuppen, og gi det hele et oppkok. Skru ned til lav varme, og smak til med salt og pepper. Vend inn fisketerningene, og la dem trekke i suppen i omtrent 5 minutter.
Dryss resten av timianen over suppen ved servering.
Vel bekomme!