Kyllingsalat med grønn pesto og ravioli med tomat og mozzarella

Kyllingsalat med grønn pesto og ravioli med tomat og mozzarella

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Cherrytomater
1 pakke
Grønn pesto
0,5 glass
(Cashewnøtter, Melk, Laktose)
Kinesisk hvitløk
0,5 stk
Strimlet kyllingbryst
300 g
Ravioli med tomat og mozzarella
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Olje
Pepper
Salt
Vann
Hjertesalat
0,5 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Strø litt parmesan over retten ved servering.

Sett en kjele med 1 1/2 l vann og litt salt på kok.
Vask og kutt 1/2 stk hjertesalat i grove biter. Kutt 1 boks cherrytomater i to, og kutt 1 stk rød paprika i staver.
Skrell og finhakk 1/2 stk kinesisk hvitløk. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek ca 300 g kyllingstrimler i 3-4 minutter på hver side, til de er gjennomstekte og har en gyllen farge. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Krydre med salt og pepper.
Kok 2 pk ravioli m/tomat og mozzarella i vannet fra punkt 1 i ca 3 minutter.
Bland grønnsakene, kyllingen og raviolien sammen i en skål, og vend inn 1/2 glass grønn pesto.
Vel bekomme!