Kjøttgryte med rødvinssaus, rotgrønnsaker og gressløk

Kjøttgryte med rødvinssaus, rotgrønnsaker og gressløk

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Poteter
    350 g
    Gressløk
    1/2 pakke
    Gul løk
    1 stk
    Gulrot
    250 g
    Kålrot
    200 g
    Mørkokt svinekjake
    350 g
    Rødvinssaus
    1 pakke
    Olje
    Salt
    Pepper
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Smak til gryten med litt hvitløk, persille eller rosmarin.

    Skrell kålroten, gulrøttene og potetene. Kutt grønnsakene i biter. Kutt den gule løken i skiver.
    Skjær svinekjakene i to. Ta vare på kraften fra pakken.
    Varm opp en gryte med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i 2-3 minutter, til de har fått litt farge. Tilsett kjøttet, kjøttkraften og rødvinssausen, og la det småkoke under lokk i 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Finhakk gressløken, og strø den over kjøttgryten ved servering.
    Vel bekomme!