Kjøttgryte med rødvinssaus, rotgrønnsaker og gressløk
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Gressløk
1/2 pakke
Gul løk
1 stk
Gulrot
250 g
Kålrot
200 g
Mørkokt svinekjake
350 g
Rødvinssaus
1 pakke
Olje
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til gryten med litt hvitløk, persille eller rosmarin.
Skrell kålroten, gulrøttene og potetene. Kutt grønnsakene i biter. Kutt den gule løken i skiver.
Skjær svinekjakene i to. Ta vare på kraften fra pakken.
Varm opp en gryte med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i 2-3 minutter, til de har fått litt farge. Tilsett kjøttet, kjøttkraften og rødvinssausen, og la det småkoke under lokk i 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Finhakk gressløken, og strø den over kjøttgryten ved servering.
Vel bekomme!