Wok med svinestrimler, grønnsaker, risnudler og vårløk

Wok med svinestrimler, grønnsaker, risnudler og vårløk

Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
Risnudler
1 pakke
Vårløk
1/2 pakke
Wokmiks
1 pakke
Olje
Woksaus
2 pakke
(Fisk, Bløtdyr)
Svinestrimler
500 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til med limesaft og topp retten med litt koriander eller sesamfrø for ekstra god smak!

Kok 1 pk risnudler i 4-6 minutter, eller til nudlene er myke.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til full varme. Ha ca 500 g svinestrimler i pannen. La kjøttet ligge stille i pannen i ca 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet og stek videre i ca 30 sekunder, eller til kjøttet er gjennomstekt. Legg kjøttet til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i pannen. Wok 1 pk wokmiks i ca 3 minutter. Ha svinestrimlene tilbake i pannen, tilsett 2 pk woksaus, og stek videre i ca 2 minutter på svak varme.
Kutt 1/2 pk vårløk i tynne skiver. Strø vårløken over retten og server!
Vel bekomme!