Wok med svinestrimler, grønnsaker, risnudler og vårløk
Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
Risnudler
1 pakke
Vårløk
1/2 pakke
Wokmiks
1 pakke
Olje
Woksaus
2 pakke
Svinestrimler
500 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til med limesaft og topp retten med litt koriander eller sesamfrø for ekstra god smak!
Kok 1 pk risnudler i 4-6 minutter, eller til nudlene er myke.
Varm opp en stor stekepanne eller en wokpanne med litt olje til full varme. Ha ca 500 g svinestrimler i pannen. La kjøttet ligge stille i pannen i ca 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Beveg på kjøttet og stek videre i ca 30 sekunder, eller til kjøttet er gjennomstekt. Legg kjøttet til side på en tallerken.
Ha litt ny olje i pannen. Wok 1 pk wokmiks i ca 3 minutter. Ha svinestrimlene tilbake i pannen, tilsett 2 pk woksaus, og stek videre i ca 2 minutter på svak varme.
Kutt 1/2 pk vårløk i tynne skiver. Strø vårløken over retten og server!
Vel bekomme!