Kylling i garam masala-saus med basmatiris og stekt rødløk, brokkoli og paprika
Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sennep·
- Mandler
Basisvarer:
- Akasiehonning
- olje
- pepper
- salt
Basmatiris
1 pakke
Rød paprika
1/2 stk
Brokkoli
1/2 stk
Garam masala
1 pakke
Ingefær
1/2 bit
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Kokosmelk
1 pakke
Kormapaste
1/2 glass
Kyllinglårfilet
400 g
Rødløk
1 stk
Akasiehonning
1 ts
Olje
Pepper
Salt
1/2 ts
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tips!; Kok risen med litt buljong for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered 1 pk basmatiris som anvist på pakken.
Skrell og finhakk 1/2 bit ingefær og 1/2 stk kinesisk hvitløk. Bland 1 boks kokosmelk, 1/2 glass kormapaste, 1 ts akasiehonning, 1 pk garam masala, hvitløken og ingefæren i en bolle. Smak til med 1/2 ts salt og pepper.
Skjær ca 400 g kyllinglårfilet i store biter, og vend bitene i garam masala-sausen. Ha kyllingen i en ildfast form, og hell over resten av sausen. Stek i ovnen i 20-25 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Del 1/2 stk brokkoli i mindre buketter, og kutt 1 stk rødløk og 1/2 stk paprika i grove biter. Stek grønnsakene på middels høy varme i litt olje i ca 5 minutter. Krydre med pepper og 1/2 ts salt.
Vel bekomme!