Indisk currysuppe servert med krydderstekte kikerter og grønnsaker, raita og koriander
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- salt
Indisk kyllingsuppe
700 g
Koriander
1 bunt
Gulrøtter
2 stk
Spinat
100 g
Kikerter
1 pakke
Paprikakrydder
½ pakke
Rustikke multibrød
2 stk
Raita
150 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt finhakket chili eller noen dråper tabasco om du ønsker en mer spicy suppe!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Varm opp suppen i en kjele på lav varme. Rør om innimellom så suppen ikke svir seg.
Skrell gulrøttene, og grovriv dem på et rivjern. Skyll spinaten i kaldt vann. Sil laken av kikertene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kikertene i 2–3 minutter. Ha i grønnsakene, og stek videre i 1–2 minutter. Smak til med paprikakrydderet og litt salt.
Varm de steinovnsbakte multibrødene i ovnen i 4–5 minutter.
Finhakk korianderen, og dryss den over suppen før servering. Server raitaen til retten.
Vel bekomme!