Indisk currysuppe servert med krydderstekte kikerter og grønnsaker, raita og koriander

Indisk currysuppe servert med krydderstekte kikerter og grønnsaker, raita og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Indisk kyllingsuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Koriander
1 bunt
Gulrøtter
2 stk
Spinat
100 g
Kikerter
1 pakke
Paprikakrydder
½ pakke
Rustikke multibrød
2 stk
(Hvete, Rug)
Raita
150 g
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett litt finhakket chili eller noen dråper tabasco om du ønsker en mer spicy suppe!

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Varm opp suppen i en kjele på lav varme. Rør om innimellom så suppen ikke svir seg.
 Skrell gulrøttene, og grovriv dem på et rivjern. Skyll spinaten i kaldt vann. Sil laken av kikertene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kikertene i 2–3 minutter. Ha i grønnsakene, og stek videre i 1–2 minutter. Smak til med paprikakrydderet og litt salt. 
Varm de steinovnsbakte multibrødene i ovnen i 4–5 minutter.
Finhakk korianderen, og dryss den over suppen før servering. Server raitaen til retten. 
Vel bekomme!