Kjøttgryte med rødvinssaus, rotgrønnsaker og persille

Kjøttgryte med rødvinssaus, rotgrønnsaker og persille

Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Poteter
    350 g
    Rødløk
    1/2 stk
    Gulrot
    100 g
    Kålrabi
    1 bit
    Mørkokt svinekjake
    350 g
    Persille
    1 pakke
    Rødvinssaus
    1 pakke
    Olje
    Pepper
    Salt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Tips!; Smak til gryten med litt hvitløk, persille eller rosmarin.

    Skrell 1 bit kålrabi, ca 100 g gulrot og ca 350 g poteter. Kutt grønnsakene i biter, og kutt 1/2 stk rødløk i skiver.
    Skjær kjøttstykkene fra ca 350 g mørkokt svinekjake i to. Ta vare på kraften fra pakken.
    Varm opp en gryte med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i 2-3 minutter, til de har fått litt farge. Tilsett kjøttet, kjøttkraften og 1 pk rødvinssaus, og la det småkoke under lokk i 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Finhakk 1 pk persille. Strø persillen over kjøttgryten ved servering.
    Vel bekomme!