Kjøttgryte med rødvinssaus, rotgrønnsaker og persille
Ny oppskrift
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
350 g
Rødløk
1/2 stk
Gulrot
100 g
Kålrabi
1 bit
Mørkokt svinekjake
350 g
Persille
1 pakke
Rødvinssaus
1 pakke
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tips!; Smak til gryten med litt hvitløk, persille eller rosmarin.
Skrell 1 bit kålrabi, ca 100 g gulrot og ca 350 g poteter. Kutt grønnsakene i biter, og kutt 1/2 stk rødløk i skiver.
Skjær kjøttstykkene fra ca 350 g mørkokt svinekjake i to. Ta vare på kraften fra pakken.
Varm opp en gryte med litt olje til middels høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i 2-3 minutter, til de har fått litt farge. Tilsett kjøttet, kjøttkraften og 1 pk rødvinssaus, og la det småkoke under lokk i 12-15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Finhakk 1 pk persille. Strø persillen over kjøttgryten ved servering.
Vel bekomme!