Kylling i rød curry med kokosmelk, koriander, lime og jasminris

Kylling i rød curry med kokosmelk, koriander, lime og jasminris

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Jasminris
    150 g
    Skivet kyllingfilet
    350 g
    Gul løk
    1 stk
    Kinesisk hvitløk
    ½ stk
    Gulrøtter
    2 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Eple
    1 stk
    Lime
    1 stk
    Rød currypaste
    ½ pakke
    Kokosmelk
    1 liten boks
    Koriander
    1 bunt
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    274 kcal
    Fett:
    2 g
    Karbohydrater:
    16 g
    Protein:
    48 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt finhakket chili i curryen for en mer spicy smak!

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skjær kyllingen i store biter. Varm opp en wokpanne eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i ca. 1 minutt, til den er gyllen. Legg kjøttet på en tallerken.
     Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skrell gulrøttene. Kutt paprikaen, gulrøttene og eplet i terninger. Kutt limen i båter. Varm opp stekepannen til høy varme, og ha i litt ny olje. Stek de oppkuttede grønnsakene og eplet i ca. 1 minutt, til løken er blank. Ha kyllingen, currypasten og kokosmelken i stekepannen, og la det hele småkoke i 2–3 minutter. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
    Grovhakk korianderen, og topp curryen med den. Server resten av limebåtene til retten.
    Vel bekomme!