Pastasalat med glasert kylling, eple, nøtter og ruccola

Pastasalat med glasert kylling, eple, nøtter og ruccola

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Akasiehonning
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Glutenfri fusilli
1/2 pakke
Kyllinglårfilet
300 g
Eple
1 stk
Nøttemiks
1/2 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Rødløk
1/2 stk
Ruccola
1 pakke
Sitron
1/2 stk
Akasiehonning
1 ss
Olivenolje
3 ss
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist nøttene i en tørr stekepanne før du har dem i salaten. Da får du frem en kraftigere nøttesmak!

Skjær ca 300 g kyllinglårfilet i strimler, og legg kyllingstrimlene i en skål.
Tilbered 1/2 pk glutenfri fusilli som anvist på pakken.
Kutt 1 stk eple i små terninger, skrell og kutt 1/2 stk rødløk i tynne skiver, og vask 1 pk ruccola i kaldt vann. Bland sammen i en stor bolle. Om du synes det blir for mye ruccola, kan du spare litt til brødskiven i morgen!
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 5-6 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Tilsett 1 ss akasiehonning det siste minuttet av steketiden.
Sil vannet av pastaen, og bland den og kyllingen sammen med salaten.
Grovhakk 1/2 pk nøttemiks. Bland nøttemiksen og 3 ss olivenolje inn i pastasalaten, og smak til med salt, pepper og saften fra 1/2 stk sitron.
Vel bekomme!