Pizza Capricciosa med skinke, aromasopp, salat og hvitløksdressing

Pizza Capricciosa med skinke, aromasopp, salat og hvitløksdressing

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Aromasopp
1 pakke
Grillskinke
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Kinesisk hvitløk
0.25 stk
Maiskorn
1 pakke
Mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pizzabunner
1 pakke
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Seterrømme
1 pakke
Pepper
pepper ts
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt 1 pk aromasopp i skiver. Legg 1 pk pizzabunner med fullkorn på et stekebrett. Fordel 1 boks pizzasaus jevnt utover bunnene, og ha over 1 pk grillskinke og 1 pk mozzarella. Fordel soppen over osten. Stek pizzaene i ovnen i 10-15 minutter.
kutt pk cherrytomater i 2. Hell væsken av 1 boks maiskorn. Bland reddikene, tomaten, maisen og 1 stk hjertesalat sammen i en serveringsskål. Smak til med saften fra 1/2 stk lime.
Skrell og finriv 1/4 stk kinesisk hvitløk på et rivjern. Ha 1 pk seterrømme i en serveringsskål, og bland inn hvitløken. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!