Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- smør
Egg
4 stk
Grønne erter
500 g
Helmelk
5 dl
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Flatbread
1 pakke
Banansjalottløk
1 stk
Sitron
1/4 stk
Smør
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp gjerne med litt friske urter ved servering for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 190 grader.
Kok 6 stk egg i ca 9 minutter.
Skrell og finhakk 1 stk banansjalottløk. Varm opp en kjele med litt smør til middels høy varme, og stek løken til den er blank. Ha i 1 l helmelk, 3 pk grønne erter og 2 pk grønnsaksbuljong, og kok opp. Kjør suppen glatt med en stavmikser eller i en blender. Tilsett mer væske om suppen blir for tykk.
Smak til suppen med saften fra 1/2 stk sitron rett før servering. Suppen må ikke koke etter at sitronsaften er tilsatt, da vil den skille seg.
Fukt 1 pk flatbread av fullkorn med litt vann, og varm i ovnen i 2-3 minutter før servering.
Skrell eggene, del dem i båter, og ha dem i suppen ved servering.
Vel bekomme!