Pasta bolognese med finrevet Grana Padano
4.14 (63)
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olivenolje eller smør
- olje
- pepper
- salt
Linguine
250 g
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Selleristang
1 stk
Kjøttdeig
350 g
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 784 kcal
- Fett:
- 27 g
- Karbohydrater:
- 88 g
- Protein:
- 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp retten med litt olivenolje og friske urter før servering!
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil av vannet, og vend inn 1 ss smør eller olivenolje.
Skrell løken, hvitløken og gulrøttene. Finhakk løken og hvitløken, og grovriv gulrøttene på et rivjern. Kutt stangsellerien i skiver. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken, gulrøttene og stangsellerien i ca. 5 minutter, eller til løken er gyllen. Ha grønnsakene over på et fat.
Ha litt ny olje i kjelen, og stek kjøttdeigen i 3–4 minutter på hver side før du hakker den opp. Ha i løken, hvitløken, gulrøttene, de moste tomatene, basilikum- og oreganokrydderet og buljongen, og gi det hele et oppkok. La sausen småkoke i 7–8 minutter, og smak til med salt og pepper.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Dryss osten og ruccolaen over retten ved servering.
Vel bekomme!