Pasta bolognese med finrevet Grana Padano

Pasta bolognese med finrevet Grana Padano

4.14 (63)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje eller smør
  • olje
  • pepper
  • salt
Linguine
250 g
(Hvete)
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Selleristang
1 stk
(Selleri)
Kjøttdeig
350 g
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
784 kcal
Fett:
27 g
Karbohydrater:
88 g
Protein:
48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt olivenolje og friske urter før servering!

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil av vannet, og vend inn 1 ss smør eller olivenolje.
Skrell løken, hvitløken og gulrøttene. Finhakk løken og hvitløken, og grovriv gulrøttene på et rivjern. Kutt stangsellerien i skiver. Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, hvitløken, gulrøttene og stangsellerien i ca. 5 minutter, eller til løken er gyllen. Ha grønnsakene over på et fat.
Ha litt ny olje i kjelen, og stek kjøttdeigen i 3–4 minutter på hver side før du hakker den opp. Ha i løken, hvitløken, gulrøttene, de moste tomatene, basilikum- og oreganokrydderet og buljongen, og gi det hele et oppkok. La sausen småkoke i 7–8 minutter, og smak til med salt og pepper. 
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Dryss osten og ruccolaen over retten ved servering.
Vel bekomme!