Kyllingnuggets med potetmos, stekte grønnsaker og søt chilisaus
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Evt. smør
- pepper
- salt
Potetmos
400 g
Minipurreløk
0,5 stk
minimais
1 pakke
Blomkål
0.5 stk
Sweet chili-saus
1 flaske
Salt
Pepper
Koriander
0.5 bunt
Kyllingnuggets
300 g
Evt. smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Legg nuggetsene på et fat med litt kjøkkenpapir etter steking, så overflødig fett får renne av. Slik holder nuggetsene seg sprø frem til servering!
Del blomkålen i mindre buketter, og kutt minipurreløken i tynne skiver. Finhakk korianderen.
Varm opp potetmosen i en kjele på lav varme. Smak til med salt og smør rett før servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingnuggetsene i 3-4 minutter på hver side, til de er gylne og sprø.
Varm opp en stekepanne eller en wokpanne med litt olje til høy varme. Stek minimaisen og grønnsakene fra punkt 1 i ca 3 minutter. Smak til med salt.
Server med chilisausen.
Vel bekomme!