Kylling i grønn curry med pak choy, paprika og gulrøtter, servert med jasminris, lime og koriander

Kylling i grønn curry med pak choy, paprika og gulrøtter, servert med jasminris, lime og koriander

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    • soyasaus
    • vann
    Jasminris
    150 g
    Gulrøtter
    2 stk
    Rødløk
    1 stk
    Grønn paprika
    1 stk
    Pak choy
    1 stk
    Kyllinglårfilet
    400 g
    Grønn currypaste
    1 pakke
    Kokosmelk
    1 liten boks
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Vann
    1 dl
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    315 kcal
    Fett:
    18 g
    Karbohydrater:
    3 g
    Protein:
    36 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Stek risen i en stekepanne med soyasaus, fiskesaus og chiliflakes. Rør sammen to egg i en skål, og vend dem inn i risen.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skrell og kutt gulrøttene og ønsket mengde av rødløken i tynne skiver. Kutt paprikaen i strimler. Skyll pak choyen i kaldt vann, og kutt den i strimler. Skjær kyllingen i strimler. 
     Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i 2–3 ss olje. Stek kyllingen i ca. 2 minutter, til den er gyllen. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha gulrøttene, rødløken og paprikaen i stekepannen, og stek det i 3–4 minutter. Ha kyllingen tilbake i stekepannen, sammen med currypasten. Stek det hele i 1–2 minutter. Tilsett kokosmelken, hønsebuljongen og 1 dl vann, og kok opp. Smak til med saft fra limen, soyasaus, salt og pepper. Vend inn pak choy-strimlene rett før servering.
    Finhakk korianderen og dryss den over retten ved servering.
    Vel bekomme!