Gratinert torsk med grønnsaker og ris
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Basmatiris
125 g
Lett crème fraîche
0.5 pakke
Mexican BBQ
1 pakke
Minipurreløk
1 stk
Mozzarella
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Torskefilet
350 g
Salt
Pepper
Olje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skvis litt sitronsaft over retten for en friskere smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Vask og kutt 1 stk mini purreløk i skiver. Kutt 1 stk tomat og 1 stk paprika i terninger.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form. Fordel ca 350 g torskefilet i formen og krydre med litt salt og pepper.
Tilbered 1 pk basmatiris som anvist på pakken.
Bland 1/2 boks lett crème fraîche, 1 pk meksikansk grillkrydder og litt salt og pepper sammen i en skål, og fordel over fisken. Topp med grønnsakene fra punkt 2, og drypp over litt olje. Topp med 1 boks mozzarella, og stek i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Vel bekomme!