Smørstekt lammelår med ovnsbakt rotgrønnsaker og kremet soppsaus
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Gulrot
250 g
Steinsoppsaus
1 pakke
Lammelår
400 g
Mandelpoteter
350 g
Pastinakk
300 g
Rødbeter
300 g
Sitruskrydder
1 pakke
Olje
Pepper
Salt
Smør
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt 300 g rødbeter,200 g pastinakk og 200 g gulrot i ca like terninger. og kutt opp 350 g mandelpotet i båter.
Ha grønnsakene over en stekebrett, krydder med 1 pk Sitruskrydder,salt og litt smør. Bak i ovnen i ca 15-20 minutter eller til det er gjennom stekt.
Varm opp 1 pk Kremet soppsaus i en kjele på svak varme.
Varm opp en stekepanne med litt olje og smør. Stek 400 g lammelår i ca 3-4 minutter på hver side, smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!