Gnocchi med aromasopp og grønne bønner og en ruccola- og mozzarellasalat
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- smør
Gnocchi
500 g
Grønne bønner
150 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Aromasopp
100 g
Ruccola
50 g
Cherrytomater
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Basilikumolje
15 ml
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
- 18 kcal
- Fett:
- 0 g
- Karbohydrater:
- 3 g
- Protein:
- 1 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du pinjekjerner liggende, gir de en deilig ekstra krønsj til retten!
Kok gnocchien som anvist på pakken. Sil av vannet, og drypp over litt olivenolje så gnocchien ikke klistrer seg til hverandre.
Kutt de grønne bønnene i to. Skrell og finhakk hvitløken. Børst eventuell jord av soppen og kutt den i skiver.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek soppen og de grønne bønnene i 4–5 minutter, eller til soppen er gyllen. Tilsett hvitløken mot slutten av steketiden. Ha blandingen over i en serveringsskål, og krydre med salt og pepper.
Varm opp stekepannen til middels høy varme igjen, og ha i litt smør. Stek gnocchien i 2 minutter, til den har fått litt farge. Smak til med salt og pepper.
Skyll ruccolaen i kaldt vann. Kutt cherrytomatene i to. Ha ruccolaen over i en salatbolle, riv mozzarellaen over med fingrene, og topp med tomatene og basilikumoljen.
Server gnocchi med aromasopp og grønne bønner og en ruccola- og mozzarellasalat.
Vel bekomme!