Ovnsbakt brosme med potetmos, bacon og stekte aspargesbønner
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Evt. nykvernet sort pepper
- Litt salt
Brosmefilet
300 g
Grønne bønner
1 pakke
Baconterninger
100 g
Potetmos
1 pakke
Gul løk
1 stk
Fiskekryddermiks
1 pose
Litt salt
Evt. nykvernet sort pepper
Minipurreløk
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finrevet sitronskall (kun det gule) over fisken før du steker den i ovnen for en ekstra god og spennende smak.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Legg ca 300 g brosmefilet i en ildfast form, og krydre med 1 pk fiskekrydder, salt og pepper. Stek i ovnen i 8-13 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Ha 1 pk potetmos i en liten kjele, og varm opp på svak varme under omrøring.
Kutt 1 stk gul løk og 1 stk mini purreløk i skiver. Stek ca 100 g baconterninger i en tørr stekepanne på middels høy varme i ca 2 minutter, til baconet begynner å få litt farge. Tilsett løken, vårløken og 1 pk aspargesbønner, og stek videre i ca 3 minutter. Smak til med salt og pepper rett før servering.
Vel bekomme!