Ovnsbakt brosme med potetmos, bacon og stekte aspargesbønner

Ovnsbakt brosme med potetmos, bacon og stekte aspargesbønner

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Evt. nykvernet sort pepper
    • Litt salt
    Brosmefilet
    300 g
    Grønne bønner
    1 pakke
    Baconterninger
    100 g
    Potetmos
    1 pakke
    Gul løk
    1 stk
    Fiskekryddermiks
    1 pose
    Litt salt
    Evt. nykvernet sort pepper
    Minipurreløk
    1 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt finrevet sitronskall (kun det gule) over fisken før du steker den i ovnen for en ekstra god og spennende smak.

    Sett stekeovnen på 200 grader.
    Legg ca 300 g brosmefilet i en ildfast form, og krydre med 1 pk fiskekrydder, salt og pepper. Stek i ovnen i 8-13 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
    Ha 1 pk potetmos i en liten kjele, og varm opp på svak varme under omrøring.
    Kutt 1 stk gul løk og 1 stk mini purreløk i skiver. Stek ca 100 g baconterninger i en tørr stekepanne på middels høy varme i ca 2 minutter, til baconet begynner å få litt farge. Tilsett løken, vårløken og 1 pk aspargesbønner, og stek videre i ca 3 minutter. Smak til med salt og pepper rett før servering.
    Vel bekomme!