Spicy søtpotetsuppe med pepperonipølse og vårløk

Spicy søtpotetsuppe med pepperonipølse og vårløk

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Spicy søtpotetsuppe
700 g
(Melk, Laktose)
Pepperoni
100 g
Hvite bønner
½ boks
Vårløk
½ pakke
Grove bagetter
2 stk
(Bygg, Havre, Hvete, Rug)
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt vann på bagettene før steking for en litt sprøere stekeskorpe.

Sett stekeovnen på 220 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har. 
Tilbered bagettene som anvist på pakken.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i suppen. La suppen koke i ca. 5 minutter, eller til den er gjennomvarm.
Skyll vårløken, og kutt halvparten av vårløken i tynne skiver. Sil laken av bønnene.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pepperonien i 5–6 minutter, eller til pepperonien slipper fettet. Tilsett de hvite bønnene i stekepannen. Stek pepperonien og bønnene i 4–5 minutter, eller til bønnene er gylne. Smak til med salt og pepper. Vend inn vårløken før servering.
Server retten med yoghurten.
Vel bekomme!