Pasta linguine med spinat og pulled pork, Grana Padano, og ovnsbakt paprika og tomat
3.8 (133)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- rødvinseddik
- salt
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
100 g
Vårløk
½ pakke
Pulled pork
400 g
Rødvinseddik
1 ss
Linguine
250 g
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 787 kcal
- Fett:
- 19 g
- Karbohydrater:
- 97 g
- Protein:
- 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend gjerne på kjøttet et par ganger underveis i stekingen.
Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Skyll spinaten og vårløken i kaldt vann. Kutt paprikaen og tomaten i omtrent 3 cm store terninger. Kutt vårløken i tynne skiver.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Ha pulled porken og kraften fra pakken over i en ildfast form. Riv kjøttet i mindre stykker med to gafler. Bland inn paprika- og tomatterningene, og ha over 1 ss rødvinseddik. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt og har fått litt farge. Krydre med salt og pepper, og vend inn spinaten og vårløken før servering.
Riv Grana Padano-osten over retten ved servering.
Vel bekomme!