Pasta linguine med spinat og pulled pork, Grana Padano, og ovnsbakt paprika og tomat

Pasta linguine med spinat og pulled pork, Grana Padano, og ovnsbakt paprika og tomat

3.8 (133)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • rødvinseddik
  • salt
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
100 g
Vårløk
½ pakke
Pulled pork
400 g
Rødvinseddik
1 ss
Linguine
250 g
(Hvete)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
787 kcal
Fett:
19 g
Karbohydrater:
97 g
Protein:
58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne på kjøttet et par ganger underveis i stekingen.

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
Skyll spinaten og vårløken i kaldt vann. Kutt paprikaen og tomaten i omtrent 3 cm store terninger. Kutt vårløken i tynne skiver. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Ha pulled porken og kraften fra pakken over i en ildfast form. Riv kjøttet i mindre stykker med to gafler. Bland inn paprika- og tomatterningene, og ha over 1 ss rødvinseddik. Stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt og har fått litt farge. Krydre med salt og pepper, og vend inn spinaten og vårløken før servering. 
Riv Grana Padano-osten over retten ved servering. 
Vel bekomme!