Grønn curry med kylling, paprika og minimais servert med jasminris, finhakket rød chili og limebåter

Grønn curry med kylling, paprika og minimais servert med jasminris, finhakket rød chili og limebåter

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    Jasminris
    150 g
    Grønn paprika
    1 stk
    Minimais
    125 g
    Kyllinglårfilet
    400 g
    Kokosmelk
    1 stor pakke
    Grønn currypaste
    1 pakke
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Chili
    1 stk
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    1 kcal
    Fett:
    0 g
    Karbohydrater:
    0 g
    Protein:
    0 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du gulrøtter eller blomkål som du trenger å bruke opp, er begge deler godt egnet i denne retten!

    Tilbered risen som anvist på pakken.
    Skjær kyllingen i biter. Kutt paprikaen i strimler, og minimaisene i to på skrått.
     Varm opp en kjele til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i ca. 5 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Ha i 2 ts av currypasten, og stek videre i 2 minutter. Tilsett buljongen, og rør inn kokosmelken. Smak til med mer av currypasten. La det hele småkoke i ca. 10 minutter, og tilsett paprikaen og maisen de siste 3 minuttene av grytens koketid. Ha litt vann i curryen om den blir for tykk.
    Finhakk chilien, og kutt limen i båter. Dryss ønsket mengde av chilien over retten ved servering. Ha litt saft fra limen over curryen, og server resten av limebåtene til retten.
    Vel bekomme!