Grønn curry med kylling, paprika og minimais servert med jasminris, finhakket rød chili og limebåter
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
Jasminris
150 g
Grønn paprika
1 stk
Minimais
125 g
Kyllinglårfilet
400 g
Kokosmelk
1 stor pakke
Grønn currypaste
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Lime
1 stk
Chili
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1 kcal
- Fett:
- 0 g
- Karbohydrater:
- 0 g
- Protein:
- 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du gulrøtter eller blomkål som du trenger å bruke opp, er begge deler godt egnet i denne retten!
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skjær kyllingen i biter. Kutt paprikaen i strimler, og minimaisene i to på skrått.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i ca. 5 minutter, eller til den har en jevn stekeskorpe. Ha i 2 ts av currypasten, og stek videre i 2 minutter. Tilsett buljongen, og rør inn kokosmelken. Smak til med mer av currypasten. La det hele småkoke i ca. 10 minutter, og tilsett paprikaen og maisen de siste 3 minuttene av grytens koketid. Ha litt vann i curryen om den blir for tykk.
Finhakk chilien, og kutt limen i båter. Dryss ønsket mengde av chilien over retten ved servering. Ha litt saft fra limen over curryen, og server resten av limebåtene til retten.
Vel bekomme!