Stroganoff med strimlet storfe og potet- og selleripuré
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Evt. nykvernet sort pepper
- Litt salt
- solsikke-/rapsolje
Storfestrimler
Stroganoffbase
300 g
Spisspaprika
0.5 pakke
Aromasopp
1 pakke
Potet- og selleripuré
300 g
Gul løk
0.5 stk
Solsikke-/rapsolje
Litt salt
Evt. nykvernet sort pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tørk av kjøttet før du har det i stekepannen, og sørg for at pannen er skikkelig varm før du steker det. Dette forhindrer kjøttet i å koke heller enn steke, og øker sjansene for et vellykket resultat!
Kutt 1/2 stk gul løk og 1 pk aromasopp i båter. Rens og kutt 1/2 pk spisspaprika i strimler.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Fordel ca 250 g strimlet storfe i pannen, og la kjøttet ligge helt stille i ca 2 minutter, slik at det dannes en stekeskorpe. Krydre med litt salt og pepper. Beveg på kjøttet, og stek videre i ca 30 sekunder. Skru ned til middels høy varme, tilsett grønnsakene, og stek videre i ca 2 minutter.
Ha 1 pk stroganoffbase over kjøtt- og grønnsaksblandingen, og la det koke på middels varme i ca 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Varm opp 1 pk potet- og selleripuré i en kjele på middels varme. Rør om jevnlig, slik at det ikke svir seg.
Vel bekomme!