Hvit pizza med rødbeteskiver, valnøtter, syltet rødløk og dill

Hvit pizza med rødbeteskiver, valnøtter, syltet rødløk og dill

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Valnøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Rødbete
1 stk
Honning
1 pakke
Fersk pizzadeig
1 pakke
(Hvete)
Crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Valnøtter
1 pakke
(Valnøtter, Nøtter)
Dill
1 pakke
Syltet rødløk
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
806 kcal
Fett:
26 g
Karbohydrater:
120 g
Protein:
23 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend rødbeteskivene i litt balsamico før du steker dem i ovnen.

Sett stekeovnen på 250 grader.
 Skrell og kutt rødbeten i skiver. Fordel rødbeteskivene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, honning, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 15 minutter.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
 Fordel crème fraîchen jevnt utover pizzabunnen, og strø over mozzarellaen. Stek pizzaen nederst i ovnen i 8–12 minutter. 
Grovhakk valnøttene. Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme, og rist valnøttene i 2–3 minutter.  
Grovhakk dillen. Topp pizzaen med de ovnsbakte rødbeteskivene, valnøttene, den syltede rødløken, dillen og litt olivenolje.
Vel bekomme!