Grønnsakssuppe med skinke, pepperonipølse og ciabatta
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Soya·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
300 g
Bakepotet
1 stk
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Pepperonipølse
100 g
Kokt skinke i strimler
100 g
Hønsebuljong
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
8 dl
Glutenfri ciabatta
1 pakke
Gressløk
½ bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 293 kcal
- Fett:
- 8 g
- Karbohydrater:
- 47 g
- Protein:
- 8 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du fersk timian liggende? Ha en kvast i suppen mens den koker for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader, eller finn frem en brødrister.
Skrell og kutt gulrøttene, selleriroten og bakepoteten i terninger. Skrell og finhakk banansjalottløken og hvitløken. Skjær pepperoniskivene i strimler.
Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gulrøttene, selleriroten, poteten, løken, hvitløken, skinken og pepperonien i ca. 5 minutter. Tilsett ca. 8 dl vann, grønnsaksbuljongen og hønsebuljongen, og kok opp. La suppen småkoke i 14–17 minutter, til grønnsakene er gjennomkokte. Smak til med salt og pepper.
Varm de glutenfrie ciabattaene som anvist på pakken. Finhakk gressløken og server den til suppen.
Vel bekomme!