Grønnsakssuppe med skinke, pepperonipølse og ciabatta

Grønnsakssuppe med skinke, pepperonipølse og ciabatta

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Gulrøtter
2 stk
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Bakepotet
1 stk
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Pepperonipølse
100 g
Kokt skinke i strimler
100 g
Hønsebuljong
1 pakke
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
8 dl
Glutenfri ciabatta
1 pakke
(Soya)
Gressløk
½ bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
293 kcal
Fett:
8 g
Karbohydrater:
47 g
Protein:
8 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du fersk timian liggende? Ha en kvast i suppen mens den koker for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader, eller finn frem en brødrister. 
Skrell og kutt gulrøttene, selleriroten og bakepoteten i terninger. Skrell og finhakk banansjalottløken og hvitløken. Skjær pepperoniskivene i strimler.
Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek gulrøttene, selleriroten, poteten, løken, hvitløken, skinken og pepperonien i ca. 5 minutter. Tilsett ca. 8 dl vann, grønnsaksbuljongen og hønsebuljongen, og kok opp. La suppen småkoke i 14–17 minutter, til grønnsakene er gjennomkokte. Smak til med salt og pepper.
Varm de glutenfrie ciabattaene som anvist på pakken. Finhakk gressløken og server den til suppen.
Vel bekomme!