spicy curry med grønnsaker, koriander, basmatiris og Papadam.

spicy curry med grønnsaker, koriander, basmatiris og Papadam.

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Litt salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Liste
    Liste
    Bilder
    Basmatiris
    125 g
    Svinenakke
    360 g
    Brokkoli- og blomkålbuketter
    1 pakke
    Kokosmelk
    0.5 pakke
    Papadams
    1 pakke
    Currypaste
    1 pakke
    Vann
    2.5 dl
    Solsikke-/rapsolje
    Litt salt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Sett stekeovnen på 180 grader.
    kok 125 g basmatiris som anvist på pakken.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Kutt opp 360 g Svinenakke i store terninger. Stek ternet Svinenakke i ca 6 minutter. Tilsett 1/2 glass Currypaste, 1/2 boks kokosmelk og 1 pk bukettblanding. Rør godt, og la det koke under lokk i ca 5 minutter.
    Ha blomkåll- og brokkolibukksetene over en ildfast form, stek i ovnen i ca 5-6 minutter.
    Stek 1 pk Papadam som anvist på pakken. eller i ovnen i ca 15 sekunder.
    Vel bekomme!