Indisk curry med kylling, frisk salat og fullkornsris
Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- vann
Matfløte
1 dl
Fullkornsris
125 g
Hakkede tomater
1 boks
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
1 stk
Indisk curry paste
1/2 glass
Vann
1 dl
Gul løk
1 stk
Olivenolje
Olje
Strimlet kyllingbryst
300 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server med en hjemmelaget raitadressing! Bland sammen yoghurt og finhakket løk, hvitløk, koriander og spisskummin og smak til med limesaft!
Tilbered 1 pk fullkornsris etter anvisning på pakken.
Del opp 1 stk gul løk i skiver.
Varm opp en vid stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek ca 300 g strimlet kyllingbryst i 2-3 minutter. Ha så på løken, og la surre med kyllingen omtrent et minutt.
Tilsett 1/2 glass currypaste, 1 boks knuste tomater, 1 dl matfløte og 1 dl vann. Kok opp under omrøring, og la småkoke ca 10 minutter.
Skyll og del opp 1 stk hjertesalat i grove biter, og del opp 1/2 stk agurk og 1 stk klasetomat i terninger. Ha i en salatskål for servering og topp med litt olivenolje.
Vel bekomme!