Indisk curry med kylling, frisk salat og fullkornsris

Indisk curry med kylling, frisk salat og fullkornsris

Ny oppskrift
Under 25 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olivenolje
    • olje
    • vann
    Matfløte
    1 dl
    Fullkornsris
    125 g
    Hakkede tomater
    1 boks
    Hjertesalat
    1 stk
    Tomat
    1 stk
    Agurk
    1 stk
    Indisk curry paste
    1/2 glass
    Vann
    1 dl
    Gul løk
    1 stk
    Olivenolje
    Olje
    Strimlet kyllingbryst
    300 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server med en hjemmelaget raitadressing! Bland sammen yoghurt og finhakket løk, hvitløk, koriander og spisskummin og smak til med limesaft!

    Tilbered 1 pk fullkornsris etter anvisning på pakken.
    Del opp 1 stk gul løk i skiver.
    Varm opp en vid stekegryte med litt olje til middels høy varme. Stek ca 300 g strimlet kyllingbryst i 2-3 minutter. Ha så på løken, og la surre med kyllingen omtrent et minutt.
    Tilsett 1/2 glass currypaste, 1 boks knuste tomater, 1 dl matfløte og 1 dl vann. Kok opp under omrøring, og la småkoke ca 10 minutter.
    Skyll og del opp 1 stk hjertesalat i grove biter, og del opp 1/2 stk agurk og 1 stk klasetomat i terninger. Ha i en salatskål for servering og topp med litt olivenolje.
    Vel bekomme!