Fiskekaker med agurksalat, ovnsbakte søtpoteter og sennep- og dilldressing

Fiskekaker med agurksalat, ovnsbakte søtpoteter og sennep- og dilldressing

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Kryddermiks med sennep og dill
1 pakke
(Sennep)
Agurk
1 stk
Rødløk
1 stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
3 ss
Sukker
3 ss
Fiskekaker
720 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Søtpoteter
3 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
398 kcal
Fett:
19 g
Karbohydrater:
30 g
Protein:
26 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For å spare tid og oppvask, kan du steke fiskekakene i ovnen sammen med søtpotetene de siste 10 minuttene av søtpotetenes steketid.

Sett stekeovnen på 230 grader. Bruk gjerne varmluftsfunksjonen om du har. 
 Skyll søtpotetene, og kutt dem i staver eller båter. Fordel søtpotetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brettet midt i ovnen i 15–18 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte.
Skrell løken, og kutt den og agurken i tynne skiver. Ha løken og agurken i en skål, og vend inn 3 ss eddik, 3 ss sukker og litt salt.
Rør sammen lettrømmen og kryddermiksen i en skål. Spe med litt av laken fra agurksalaten, og smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek fiskekakene i 3–4 minutter på hver side, til de er gjennomvarme.
Vel bekomme!