Fiskeboller i karrisaus med ovnsbakte grønnsaker og persille
Ny oppskrift
Under 15 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Gluten
Basisvarer:
- Melk
- olje
- pepper
- salt
- smør
Brokkoli- og blomkålblanding
600 g
Bladpersille
1/2 pakke
Småpoteter
700 g
Fiskeboller
1 pakke
Melk
2.5 dl
Olje
Pepper
Salt
Smør
2 ss
Karrimeljevning
2 pose
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt presset sitronsaft i fiskebollesausen for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 230 grader.
Fordel ca 700 g småpoteter utover et stort stekebrett, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 15-20 minutter. Stek 1 pk brokkoli- og blomkålblanding sammen med potetene i ovnen de siste ca 10 minuttene av steketiden.
Hell kraften fra den ene pakken i 2 pk fiskeboller over i en beholder. Smelt 2 ss smør i en romslig kjele, og bland inn 2 pk karrimeljevning under omrøring. Tilsett fiskebollekraften og 2 1/2 dl melk. Kok opp, og la sausen småkoke under omrøring i 2-3 minutter, til den tykner. Tilsett fiskebollene, og la de trekke i sausen i ca 5 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Finhakk 1/2 pk persille. Topp fiskebollene med persillen ved servering.
Vel bekomme!