Gratinerte kjøttboller med mozzarella, salat og ABC-pasta
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
ABC-pasta
1 pakke
Basilikum og oregano
1 pose
Hønsebuljong
1 pakke
Kjøtt- og grønnsaksboller
600 pakke
Økologisk tomatsaus
1 flaske
Revet mozzarella
1 pakke
Romanosalat
0,5 stk
Rød paprika
1 stk
Olivenolje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Drypp litt olivenolje over de gratinerte kjøttbollene rett før servering for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 225 grader.
Tilbered 1 pk ABC-pasta som anvist på pakken.
Bland 1 flaske økologisk tomatsaus, 1 pk hønsebuljong og 1 pose basilikum og oregano sammen i en skål. Legg ca 600 g kjøttboller m/grønnsaker i en ildfast form, og hell tomatsausen over kjøttbollene. Topp med 1 pk revet mozzarella, og stek i ovnen i 15-20 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomvarme.
Skyll og del 1/2 stk romanosalat i grove biter, og kutt 1 stk rød paprika i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål og topp med litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!