Eggenudler med kyllinglårfilet i teriyakisaus med lime og fersk koriander

Eggenudler med kyllinglårfilet i teriyakisaus med lime og fersk koriander

4.06 (85)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
Eggenudler
200 g
(Egg, Hvete)
Brokkoli
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Koriander
1 bunt
Lime
1 stk
Kyllinglårfilet
400 g
Chiliflak
1 pakke
Teriyakisaus
100 g
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
349 kcal
Fett:
18 g
Karbohydrater:
6 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Dryss grovknuste cashew- eller peanøtter over retten, og server med soyasaus.

Tilbered nudlene som anvist på pakken.  
Skrell brokkolistilken og hvitløken. Kutt brokkolistilken i tynne staver, og finhakk hvitløken. Skrell gulroten, og kutt den i tynne staver. Grovhakk korianderen, og kutt limen i båter. Legg grønnsakene over på en tallerken. Skjær kyllingen i strimler. 
Varm opp en wokpanne eller stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og ønsket mengde av chiliflakene i 3–4 minutter, eller til kyllingen er gyllen og gjennomstekt. Legg kyllingen over på et fat.  
Varm opp stekepannen til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Stek brokkoli- og gulrotstavene, og hvitløken i 2–3 minutter. Vend inn teriyakisausen og kyllingen, og stek videre i ca. 1 minutt. Vend inn nudlene.
Server limebåtene og korianderen til retten.
Vel bekomme!