Laksewrap med mango, koriander og lime- og karridressing
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
Laksefilet
600 g
Koriander
1/2 bunt
Fiskekryddermiks
1 pose
Fullkornstortillaer
2 pakke
Mango
1 stk
Agurk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
2 stk
Eriks karri- og limedressing
1 flaske
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt frisk lime over grønnsakene for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel ca 600 g laksefilet i en ildfast form, og krydre med 1 pk fiskekrydder. Stek fisken i ovnen i 8-10 minutter, eller til den er nesten gjennomstekt med en rosa kjerne
Pakk 2 pk fullkorntortilla inn i aluminiumsfolie. Varm tortillaene i ovnen ved siden av laksen i ca 8 minutter.
Skyll og kutt 1 stk hjertesalat i grove biter, og kutt 1 stk agurk i terninger. Skrell og kutt 1 stk mango i terninger, og kutt 2 stk tomater i terninger. Grovhakk 1/2 pk koriander. Ha grønnsakene i serveringsskåler.
Riv laksen fra hverandre ved hjelp av to gafler. Fyll tortillaene med laksen, grønnsakene og 1 boks lime- og karridressing.
Vel bekomme!