Laksewrap med mango, koriander og lime- og karridressing

Laksewrap med mango, koriander og lime- og karridressing

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
      Laksefilet
      600 g
      Koriander
      1/2 bunt
      Fiskekryddermiks
      1 pose
      Fullkornstortillaer
      2 pakke
      Mango
      1 stk
      Agurk
      1 stk
      Hjertesalat
      1 stk
      Tomat
      2 stk
      Eriks karri- og limedressing
      1 flaske
      Lime
      1 stk
      Allergeninformasjon

      Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

      Slik gjør du

      Tips fra kokken:

      Ha gjerne litt frisk lime over grønnsakene for ekstra god smak!

      Sett stekeovnen på 220 grader.
      Fordel ca 600 g laksefilet i en ildfast form, og krydre med 1 pk fiskekrydder. Stek fisken i ovnen i 8-10 minutter, eller til den er nesten gjennomstekt med en rosa kjerne
      Pakk 2 pk fullkorntortilla inn i aluminiumsfolie. Varm tortillaene i ovnen ved siden av laksen i ca 8 minutter.
      Skyll og kutt 1 stk hjertesalat i grove biter, og kutt 1 stk agurk i terninger. Skrell og kutt 1 stk mango i terninger, og kutt 2 stk tomater i terninger. Grovhakk 1/2 pk koriander. Ha grønnsakene i serveringsskåler.
      Riv laksen fra hverandre ved hjelp av to gafler. Fyll tortillaene med laksen, grønnsakene og 1 boks lime- og karridressing.
      Vel bekomme!