Taquitos med jalapeñoost, tacokrydder, tortillas og salsa
Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Svinekjaker
350 g
Taco kryddermiks
1 ss
Jalapeñoost
1 tube
Maistortillaer
1 pakke
Lime
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomater
2 stk
Rødløk
1 stk
Guacamole
1 pakke
Salsa
1 beger
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 680 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 62 g
- Protein:
- 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dynk litt Tabasco på tomatskivene, før du ruller sammen taquitosene!
Sett ovnen på 220 grader.
Legg kjøttet i en form, hell over kraften og dryss over tacokrydder. Stek kjøttet i ovnen i 10 minutter, trekk det fra hverandre med to gafler, og klem over ½ tube jalapeñoost. Stek det til osten har smeltet helt.
Pakk minitortillaene inn i aluminiumsfolie. De legger du inn i ovnen i 5 minutter før dere skal spise.
Kutt lime i båter, hjertesalaten i strimler, tomatene i halve skiver og rødløken i skiver. Ha lime, salat, tomater og rødløk i hver sin bolle.
Hell guacamolen i en liten bolle, og salsaen i en annen liten bolle.
Når kjøttet er ferdig stekt, har du litt kjøtt, litt guacamole, salatstrimler, tomat og løk i en lefse. Topp med salsa, hakket koriander og noen dråper lime. Rull sammen, og nyt.
Vel bekomme!