Taquitos med jalapeñoost, tacokrydder, tortillas og salsa

Taquitos med jalapeñoost, tacokrydder, tortillas og salsa

Ny oppskrift
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Pepper
    • salt
    Svinekjaker
    350 g
    Taco kryddermiks
    1 ss
    Jalapeñoost
    1 tube
    Maistortillaer
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Tomater
    2 stk
    Rødløk
    1 stk
    Guacamole
    1 pakke
    Salsa
    1 beger
    Koriander
    1 bunt
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    680 kcal
    Fett:
    26 g
    Karbohydrater:
    62 g
    Protein:
    49 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Dynk litt Tabasco på tomatskivene, før du ruller sammen taquitosene!

    Sett ovnen på 220 grader. 
    Legg kjøttet i en form, hell over kraften og dryss over tacokrydder. Stek kjøttet i ovnen i 10 minutter, trekk det fra hverandre med to gafler, og klem over ½ tube jalapeñoost. Stek det til osten har smeltet helt. 
    Pakk minitortillaene inn i aluminiumsfolie. De legger du inn i ovnen i 5 minutter før dere skal spise. 
    Kutt lime i båter, hjertesalaten i strimler, tomatene i halve skiver og rødløken i skiver. Ha lime, salat, tomater og rødløk i hver sin bolle.
    Hell guacamolen i en liten bolle, og salsaen i en annen liten bolle. 
    Når kjøttet er ferdig stekt, har du litt kjøtt, litt guacamole, salatstrimler, tomat og løk i en lefse. Topp med salsa, hakket koriander og noen dråper lime. Rull sammen, og nyt. 
    Vel bekomme!