Pannestekt laks med agurk- og eplesalat, risnudler og ponzusaus

Pannestekt laks med agurk- og eplesalat, risnudler og ponzusaus

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Koriander
1 bunt
Rød chili
1 stk
Ingefær
½ bit
Lime
1 stk
Honning
2 pakke
Soyasaus
1 dl
Agurk
1 stk
Rødt eple
1 stk
Gul paprika
1 stk
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Risnudler
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
407 kcal
Fett:
26 g
Karbohydrater:
10 g
Protein:
33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Eventuelle rester av ponzusausen holder seg fint i kjøleskapet noen dager.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Finhakk korianderen og ønsket mengde av chilien. Skrell ingefæren. Finriv ingefæren og skallet fra limen (kun det grønne) på et rivjern. Bland sammen 1 dl soyasaus, ½ dl vann, honningen, korianderen, chilien, ingefæren og limeskallet i en serveringsskål. Smak til med saft fra halve limen.
 Kutt agurken, eplet og paprikaen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål. Vend inn ca. 1 ss olivenolje og smak til med saft fra resten av limen.
Varm opp en stekepanne til høy varme. Ha i litt olje, og stek fisken i 2–3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper. Ha fisken over i en ildfast form, og stek formen i ovnen i ca. 6 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Vel bekomme!