Svinekoteletter med hot bearnés, eple- og grønnkålsalat og bakte søtpoteter

Svinekoteletter med hot bearnés, eple- og grønnkålsalat og bakte søtpoteter

Ny oppskrift
Under 30 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Pepper
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    Grønnkål
    1 g
    Grønt eple
    1 stk
    Søtpotet
    300 g
    Svinekoteletter
    350 g
    Solsikke-/rapsolje
    Pepper
    Salt
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Tips!; Ha en spiseskje smør og et hvitløksfedd i pannen med kjøttet det siste minuttet av steketiden.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Skrell og kutt ca 300 g søtpoteter i biter. Ha søtpotetbitene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek i ovnen i 15-20 minuttene, eller til søtpotetbitene er møre.
    Fjern de tykkeste stilkene fra 1 pk grønnkål, og kutt grønnkålbladene i grove biter. Kutt 1 stk grønt eple i terninger.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre ca 350 g svinekoteletter med salt og pepper. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side. Legg kjøttet til side på en tallerken, og la det hvile i 2-3 minutter før servering.
    Ha litt ny olje i pannen du brukte til kotelettene, og varm den opp til full varme. Stek grønnkålen i 1-2 minutter, tilsett epleterningene og litt salt, og stek videre i 1-2 minutter.
    Server med 1 boks hot bearnés.
    Vel bekomme!