Svinekoteletter med hot bearnés, eple- og grønnkålsalat og bakte søtpoteter
Ny oppskrift
Under 30 min
4 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
Grønnkål
1 g
Grønt eple
1 stk
Søtpotet
300 g
Svinekoteletter
350 g
Solsikke-/rapsolje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tips!; Ha en spiseskje smør og et hvitløksfedd i pannen med kjøttet det siste minuttet av steketiden.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt ca 300 g søtpoteter i biter. Ha søtpotetbitene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek i ovnen i 15-20 minuttene, eller til søtpotetbitene er møre.
Fjern de tykkeste stilkene fra 1 pk grønnkål, og kutt grønnkålbladene i grove biter. Kutt 1 stk grønt eple i terninger.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre ca 350 g svinekoteletter med salt og pepper. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side. Legg kjøttet til side på en tallerken, og la det hvile i 2-3 minutter før servering.
Ha litt ny olje i pannen du brukte til kotelettene, og varm den opp til full varme. Stek grønnkålen i 1-2 minutter, tilsett epleterningene og litt salt, og stek videre i 1-2 minutter.
Server med 1 boks hot bearnés.
Vel bekomme!