Torsk med blomkål i curry, ris og eple
Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- hvetemel
- melk
- olje
- pepper
- salt
- smør
- vann
Middagsris
1 pakke
Blomkål
0.50 stk
Currypaste
1/3 glass
Grønt eple
1 stk
Torskefilet
350 g
Hvetemel
Melk
Extra virgin olivenolje
Olje
Pepper
Salt
Smør
1 ss
Vann
2.50 dl
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt limesaft i sausen rett før servering.
Sett ovnen på 220 grader.
Sett en middels stor kjele på høy varme. Kutt 1/2 stk blomkål i små buketter og stek i kjelen i litt olje i ca 2-3 minutter til den har fått en gyllen farge. Ha i 1 ss smør, la det smelte, rør inn 1 ss hvetemel og spe på med 3 dl melk mens du rører med en sleiv, kok opp, ha 1/2 glass currypaste i kjelen og la det småkoke i ca 3-4 minutter.
Kok 1 pk middagsris som anvist på pakken.
Kutt ca 700 g torskefilet i fire like stykker, ha i en ildfast form, krydre med salt, pepper, litt olivenolje og stek i ovnen i ca 10-12 minutter.
Kutt 1 stk grønt eple i terninger og vend inn i blomkålen rett før servering.
Vel bekomme!