Torsk med blomkål i curry, ris og eple

Torsk med blomkål i curry, ris og eple

Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje
    • hvetemel
    • melk
    • olje
    • pepper
    • salt
    • smør
    • vann
    Middagsris
    1 pakke
    Blomkål
    0.50 stk
    Currypaste
    1/3 glass
    Grønt eple
    1 stk
    Torskefilet
    350 g
    Hvetemel
    Melk
    Extra virgin olivenolje
    Olje
    Pepper
    Salt
    Smør
    1 ss
    Vann
    2.50 dl
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt limesaft i sausen rett før servering.

    Sett ovnen på 220 grader.
    Sett en middels stor kjele på høy varme. Kutt 1/2 stk blomkål i små buketter og stek i kjelen i litt olje i ca 2-3 minutter til den har fått en gyllen farge. Ha i 1 ss smør, la det smelte, rør inn 1 ss hvetemel og spe på med 3 dl melk mens du rører med en sleiv, kok opp, ha 1/2 glass currypaste i kjelen og la det småkoke i ca 3-4 minutter.
    Kok 1 pk middagsris som anvist på pakken.
    Kutt ca 700 g torskefilet i fire like stykker, ha i en ildfast form, krydre med salt, pepper, litt olivenolje og stek i ovnen i ca 10-12 minutter.
    Kutt 1 stk grønt eple i terninger og vend inn i blomkålen rett før servering.
    Vel bekomme!