Schweinebraten i peppersaus med ovnsbakte poteter og rotgrønnsaker

Schweinebraten i peppersaus med ovnsbakte poteter og rotgrønnsaker

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Gulrøtter
400 g
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Småpoteter
600 g
Schweinebraten
600 g
Peppersaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
325 kcal
Fett:
8 g
Karbohydrater:
34 g
Protein:
28 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt stekt sopp eller løk i peppersausen for ekstra mye smak.

Sett stekeovnen på 230 grader.
Skrell gulrøttene og selleriroten, og kutt dem i staver. Fordel potetene, gulrøttene og selleriroten i en stor, ildfast form. Vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter, eller til grønnsakene er gjennomstekte.
Skjær kjøttet i tykke skiver, og fordel kjøttet og kraften i pakken i en ny, ildfast form. Hell peppersausen over kjøttet, og stek formen i ovnen i 10–12 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt.
Vel bekomme!