Schweinebraten i peppersaus med ovnsbakte poteter og rotgrønnsaker
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gulrøtter
400 g
Sellerirot
300 g
Småpoteter
600 g
Schweinebraten
600 g
Peppersaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 325 kcal
- Fett:
- 8 g
- Karbohydrater:
- 34 g
- Protein:
- 28 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt stekt sopp eller løk i peppersausen for ekstra mye smak.
Sett stekeovnen på 230 grader.
Skrell gulrøttene og selleriroten, og kutt dem i staver. Fordel potetene, gulrøttene og selleriroten i en stor, ildfast form. Vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter, eller til grønnsakene er gjennomstekte.
Skjær kjøttet i tykke skiver, og fordel kjøttet og kraften i pakken i en ny, ildfast form. Hell peppersausen over kjøttet, og stek formen i ovnen i 10–12 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt.
Vel bekomme!