Kyllingsandwich med parmaskinke, tomat, salat og parmesandressing
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
Ekstra lettrømme
0,5 pakke
Kyllingoverlår
300 g
Salt
Hjertesalat
1 stk
Parmaskinke
1 pakke
Rødløk
1 stk
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Fiskekryddermiks
1 pose
Tomat
1 stk
Olje
Gran Biraghi
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha noen dråper med tabasco i dressingen.
Sett ovnen på 220 grader.
Skrell og kutt 1 stk rødløk i skiver. Kutt 1 stk tomat i skiver. Kutt enden av 1 stk hjertesalat og vask bladene i kaldt vann og tørk lett.
Bland sammen 1/2 boks ekstra lettrømme, 1 pk sitruskrydder, 1 pk gran biraghi til en dressing. Stek 1 pk rundstykker steinovnsbakte i ovnen i ca 6-7 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme, ha i litt olje og stek ca 300 g kylling lårfilet i ca 3-4 minutter på hver side eller til den er gjennomstekt. Krydre med litt salt.
Del opp rundstykkene og fyll med salat, tomat, rødløk, kylling, dressing og 1 pk parmaskinke til en sandwich.
Vel bekomme!