Kyllingsalat med cæsardressing, toast, agurk og cherrytomater
Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
Agurk
1 stk
Cæsardressing
1 g
Cherrytomater
0.50 pakke
Kyllingfilet
300 g
Hjertesalat
1 stk
Steinovnsbakte rundstykker
1 pakke
Olje
Salt
Gran Biraghi
0.50 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt finhakket, fersk gressløk i salaten rett før servering.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt 1 stk agurk i terninger, og kutt 1/2 boks cherrytomater i to. Kutt enden av 2 stk hjertesalat, skyll salatbladene, og kutt dem i grove biter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek ca 300 g delt kyllingfilet med skinnsiden ned i 3-4 minutter. Snu kyllingen, og stek videre i 3-4 minutter, eller til den er gjennomstekt. Krydre med salt. La kyllingen hvile på en skjærefjøl i ca 2 minutter, og skjær den deretter i skiver.
Stek 1 pk rundstykker i ovnen i 7-8 minutter.
Bland sammen hjertesalaten, cherrytomatene, agurken og kylling i en stor bolle, og vend inn 1/2 flaske cæsardressing. Topp med 1/2 pk Gran Biraghi. Server 1/2 flaske cæsardressing ved siden av.
Vel bekomme!