Chicken Tostadas med sesamfrø, avokadokrem og ananassalat
Ny oppskrift
Under 0 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Ananas
0,5 stk
Avokado
1 stk
Chiliflak
0,5 pakke
Hjertesalat
1 stk
Fullkornstortillaer
1 pakke
Kinesisk hvitløk
0.50 stk
Koriander
1 bunt
Kyllingoverlår uten skinn og ben
300 g
Maisstivelse
1 pakke
Rømmekolle
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Three spice
1 pakke
Extra virgin olivenolje
Olje
Pepper
Salt
Soyasaus
4 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Mariner kyllingen i soyasaus noen timer før du skal lage middagen, da trekker kyllingen enda bedre til seg smakene fra soyasausen.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Ha 4 ss soyasaus og ca 600 g kyllinglårfilet i en skål, og bland godt sammen. Bland 2 pk maisstivelse og 2 pk sesamfrø sammen i en annen skål. Tilsett maisstivelsen og sesamfrøene i skålen med den soyamarinerte kyllingen.
Skrell og kutt 1/2 stk ananas i terninger. Vask og finsnitt 1 stk crispisalat. Bland sammen ananasen og isbergsalaten med 1/2 pk chiliflakes og litt olivenolje, salt og pepper.
Kutt 1 pk fullkornstortillas i grove biter, og spre bitene utover et stekebrett. Vend inn litt olje, ønsket mengde av 1 pk tacokrydder, litt salt og pepper. Stek i ovnen i 4-5 minutter, eller til tortillachipsene de er sprø og gylne.
Del 1 stk avokado i to, ta ut stenen, skrap ut avokadokjøttet med en skje, og kutt det i terninger. Skrell og kutt 1/2 stk kinesisk hvitløk i terninger. Bland sammen avokadoen, hvitløken, 1/2 pk chiliflakes, 1 pk koriander og 1 boks rømmekolle med en gaffel eller en stavmikser til en jevn masse. Smak til med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i ca 2 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Krydre med pepper.
Vel bekomme!