Ovnsbakt sei med stekt gulrot, potet og karridressing

Ovnsbakt sei med stekt gulrot, potet og karridressing

Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Extra virgin olivenolje
    • pepper
    • salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Liste
    Liste
    Bilder
    Ekstra lettrømme
    0,5 pakke
    Gulrot
    0,300 kg
    Seifilet
    350 g
    Poteter
    350 g
    Extra virgin olivenolje
    Solsikke-/rapsolje
    Pepper
    Salt
    Vann
    Karri
    1 ss
    Agurk
    0,5 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Stek gulrotterningene i litt smør for en ekstra god smak!

    Sett ovnen på 220 grader og kok ca 350 g poteter i en kjele med vann i ca 20 minutter.
    Skrell og kutt ca 300 g gulrot i terninger på ca 2x2 cm.
    Del 1/2 stk agurk i to på langs, skrap ut innmaten og riv den grovt på et rivjern. Bland sammen 1/2 boks ekstra lett rømme, 1 pk karri, agurken og litt salt.
    Kutt ca 350 g lyrfilet i fire like stykker, ha i en ildfast form, krydre med salt, pepper litt olivenolje og stek i ovnen i ca 10-12 minutter.
    Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje og stek gulrot-terningene i ca 3-4 minutter. Krydre med litt salt.
    Vel bekomme!