Ovnsbakt sei med stekt gulrot, potet og karridressing
Ny oppskrift
Under 35 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje
- pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Ekstra lettrømme
0,5 pakke
Gulrot
0,300 kg
Seifilet
350 g
Poteter
350 g
Extra virgin olivenolje
Solsikke-/rapsolje
Pepper
Salt
Vann
Karri
1 ss
Agurk
0,5 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gulrotterningene i litt smør for en ekstra god smak!
Sett ovnen på 220 grader og kok ca 350 g poteter i en kjele med vann i ca 20 minutter.
Skrell og kutt ca 300 g gulrot i terninger på ca 2x2 cm.
Del 1/2 stk agurk i to på langs, skrap ut innmaten og riv den grovt på et rivjern. Bland sammen 1/2 boks ekstra lett rømme, 1 pk karri, agurken og litt salt.
Kutt ca 350 g lyrfilet i fire like stykker, ha i en ildfast form, krydre med salt, pepper litt olivenolje og stek i ovnen i ca 10-12 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme med litt olje og stek gulrot-terningene i ca 3-4 minutter. Krydre med litt salt.
Vel bekomme!