Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
- olivenolje
- pepper
- salt
Pizzadeig
2 stk
Tomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella
1 pakke
Tomatpesto
1 pakke
Revet ost
3 pakke
Pizzasaus
1 pakke
Pepperoni
100 g
Kokt skinke
100 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek pizzaene hver for seg for best mulig resultat. Hvis du ikke har en kjevle tilgjengelig, kan du bruke en glassflaske til å kjevle ut pizzadeigen. Dette er et tilberedningsforslag. Sett gjerne sammen din egen pizza med andre råvarer.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnene når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnene over på stekebrett med bakepapir.
Kutt tomaten og paprikaen i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolaen, og kutt mozzarellaen i terninger.
PIZZA CAPRESE Fordel pestoen jevnt utover pizzabunnen, og dryss over den revede osten. Fordel tomaten og mozzarellaen utover pizzaen.
Stek pizzaen i ovnen i 10–12 minutter. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen, olivenolje, salt og pepper.
MEAT LOVER Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og dryss over den revede osten. Topp pizzaen med skinken, pepperonien og paprikaskivene. Stek pizzaen i ovnen i 10–12 minutter.
Vel bekomme!