Stekt fiskepudding med kokte gulrøtter, småpoteter og eggesmør

Stekt fiskepudding med kokte gulrøtter, småpoteter og eggesmør

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • smør
Småpoteter
600 g
Egg
4 stk
(Egg)
Kruspersille
1 bunt
Smør
6 ss
Fiskepudding
700 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Gulrøtter
400 g
Grønne erter
250 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
528 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
53 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok grønnsakene under lokk i lite vann, slik at du bevarer mest mulig av vitaminene og næringsstoffene.

Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok eggene i 8–10 minutter.
Sett en kjele med ca. 1 liter vann på kok. Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger. Kok gulrøttene i 5–6 minutter. Ha ertene i vannet når det gjenstår ca. 1 minutt av gulrøttenes koketid.
Finhakk persillen. Skrell eggene og kutt dem i biter. Varm opp en liten kjele til middels høy varme, smelt 6 ss smør, og bland inn eggene. Vend inn persillen ved servering.
Kutt fiskepuddingen i ca. 2 centimeter tykke skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek skivene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomvarme.
Vel bekomme!