Stekt fiskepudding med kokte gulrøtter, småpoteter og eggesmør
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- salt
- smør
Småpoteter
600 g
Egg
4 stk
Kruspersille
1 bunt
Smør
6 ss
Fiskepudding
700 g
Gulrøtter
400 g
Grønne erter
250 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 528 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 53 g
- Protein:
- 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok grønnsakene under lokk i lite vann, slik at du bevarer mest mulig av vitaminene og næringsstoffene.
Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kok eggene i 8–10 minutter.
Sett en kjele med ca. 1 liter vann på kok. Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger. Kok gulrøttene i 5–6 minutter. Ha ertene i vannet når det gjenstår ca. 1 minutt av gulrøttenes koketid.
Finhakk persillen. Skrell eggene og kutt dem i biter. Varm opp en liten kjele til middels høy varme, smelt 6 ss smør, og bland inn eggene. Vend inn persillen ved servering.
Kutt fiskepuddingen i ca. 2 centimeter tykke skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og smør. Stek skivene i 2–3 minutter på hver side, eller til de er gylne og gjennomvarme.
Vel bekomme!