Laks bakt i kremet mangosaus servert med jasminris

Laks bakt i kremet mangosaus servert med jasminris

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Crème fraîche
3 dl
(Melk, Laktose)
Mangochutney
1 glass
Karri
1 pakke
Laksefilet
600 g
(Fisk)
Jasminris
250 g
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
763 kcal
Fett:
38 g
Karbohydrater:
65 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en ekstra rask tilberedning, kan du dele brokkolien i litt mindre buketter og ha i formen sammen med laksen!

Tilbered risen som anvist på pakken, og sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
Rør sammen crème fraîche, mangochutney og karri. Legg laksen i en ildfast form. Krydre med litt salt og pepper og hell over sausen. Bak fisken i 8–10 minutter. Fisken skal helst ha en mørkerød kjerne nå du tar den ut av ovnen.
Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Del brokkolien i buketter. Skrell stilken og skjær den i biter. Kok brokkolien i 4–5 minutter.  
Vel bekomme!