Laks bakt i kremet mangosaus servert med jasminris
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Crème fraîche
3 dl
Mangochutney
1 glass
Karri
1 pakke
Laksefilet
600 g
Jasminris
250 g
Brokkoli
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 763 kcal
- Fett:
- 38 g
- Karbohydrater:
- 65 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en ekstra rask tilberedning, kan du dele brokkolien i litt mindre buketter og ha i formen sammen med laksen!
Tilbered risen som anvist på pakken, og sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
Rør sammen crème fraîche, mangochutney og karri. Legg laksen i en ildfast form. Krydre med litt salt og pepper og hell over sausen. Bak fisken i 8–10 minutter. Fisken skal helst ha en mørkerød kjerne nå du tar den ut av ovnen.
Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Del brokkolien i buketter. Skrell stilken og skjær den i biter. Kok brokkolien i 4–5 minutter.
Vel bekomme!