Tempuratorsk med revet gulrot, fullkornscouscous og sursøt saus
Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Tempurapanert torsk
340 g
Gulrot
2 stk
Sitron
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
Couscous
125 g
Sweet chili-saus
1 beger
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 288 kcal
- Fett:
- 10 g
- Karbohydrater:
- 28 g
- Protein:
- 21 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rester av frukt eller grønnsaker i kjøleskapet? Lag din egen vri på gulrotsalaten!
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek tempuratorsken i 3–4 minutter på hver side, til den er gjennomvarm.
Skrell og riv gulrøttene, bland med sesamfrøene i en serveringsskål, og smak til med olivenolje og sitronsaft, salt og pepper.
Server sweet chili-sausen til retten.
Vel bekomme!