Tempuratorsk med revet gulrot, fullkornscouscous og sursøt saus

Tempuratorsk med revet gulrot, fullkornscouscous og sursøt saus

Ny oppskrift
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Tempurapanert torsk
340 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Gulrot
2 stk
Sitron
1 stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Couscous
125 g
(Hvete)
Sweet chili-saus
1 beger
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
288 kcal
Fett:
10 g
Karbohydrater:
28 g
Protein:
21 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du rester av frukt eller grønnsaker i kjøleskapet? Lag din egen vri på gulrotsalaten!

Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek tempuratorsken i 3–4 minutter på hver side, til den er gjennomvarm. 
Skrell og riv gulrøttene, bland med sesamfrøene i en serveringsskål, og smak til med olivenolje og sitronsaft, salt og pepper. 
Server sweet chili-sausen til retten.
Vel bekomme!